Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (28)

 1. Wat een indrukwekkend werk! Mijn Opa (Frans Buenen), oma (Rietje Geertzen) en moeder (Jeanne Buenen) in historisch perspectief.

 2. Geachte heer van den Bogaert,

  Ik ben momenteel bezig een stamboom te maken van de familie Vugts (zie bijgevoegde GEDCOM). Voor het geval u die GEDCOM niet kunt openen heb ik een printscreen bijgevoegd.
  Mijn moeder was Anna Sebastian Vugts, dochter van Henrica Buenen en Franciscus Vugts.
  Ik las op uw website, dat er een mogelijkheid bestaat om gegevens bij u over de familie Buenen en Vugts op te vragen of in te zien. Ik ben met name benieuwd naar het beroep of andere bijzondere omstandigheden van de voorouders van Henrica Buenen.

  Met vriendelijke groet,
  Frank Schaapsmeerder

 3. En hier vind je de huwelijksaangifte voor de Schepenbank ‘s-Hertogenbosch:
  https://www.familysearch.org/ark:/61903/3:1:3QSQ-G9QX-T2QB?i=513&cc=2037960&cat=196182 ..en met nog enkele mogelijk interessante noteringen. De namen van de ouders van de bruid mocht je die nog niet geweten hebben. En o.a. dat de bruidegom het jaar hier heeft gewoond en in Franse dienst is geweest.

  Er staat nog een opmerking meer onder deze inschrijving, maar staat los van deze aankondiging omdat het nl. over een extract uit het begraafregister gaat van de echtgenote van een Jacobus Kuijpers die deze zelfde maand in o.t. ging.

 4. Wat moet dat een werk zijn geweest. Tot mijn verbazing las ik nu dat mijn overgrootmoeder Maria Beekman nog geleefd moet hebben (102 jaar werd ze) toen mijn opa overleed. Dat wist ik helemaal niet. Miss tien was er onmin in de familie?
  Overigens heb ik er geen bezwaar tegen als er gepubliceerd wordt. Is alleen maar leerzaam en gemakkelijk
  voor andere zoekers.

   1. Ja ben ik inmiddels achter. Samen met mijn kleindochter gevonden via Google. Ze is overleden 25 juli in 1949 .
    Volgens een akte uit het gemeente archief Jutphaas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *