Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (28)

 1. Hallo Jos. Mooi om al die namen te lezen. Zeker van de voorouders. Lees nu dat mijn oma Jenneke Kampman in Amsterdam is geboren en mijn opa Gerardus in ‘s-Hertogenbosch. Hij heeft idd in Orthen gewoond en is toen mijn vader Cor 1 of 2 jaar was naar de Citadellaan verhuisd, alwaar mijn vader en moeder bij hem gingen wonen toen ze trouwden en waar ik ben geboren. Mijn broer heet trouwens geen Geert, maar Gerrit (Gerardus)

 2. Hoi Jos,
  Met bovenmatige belangstelling bekijk ik jouw “monikkenwerk” Zoveel herinneringen komen boven bij het zien van foto`s en namen. Dankjewel hiervoor . . .

 3. Ha die Jos,
  Moet er nog e.e.a. Gebeuren, Helene en ik probeerden toegang te krijgen; we zien wel het nodige, bijv. dat oom piet er wel in staat als broer, maar niet met zijn gezin enz. mijn kleinzoon Sam staat er niet in , wel zijn zusje Nikki, kortom hoe kunnen we verder bezoeken: gebruikersnaam en wachtwoord bijv.? En gaat bij jullie alles goed?
  Groetjes, Loek.

 4. Hallo Jos, zo leuk om dit te zien. Onze gegevens mogen zichtbaar zijn hoor. Tot hoever gaat u nu? Wij hebben ook n zoon…wil je mijn mans en zoons gegevens ook? En wat kan ik nog meer zien als ik in kan loggen?
  groet, Helene, dochter van Loek van den Bogaert uit Veghel

  1. hallo Maria, bedankt voor het compliment. Kun je mij aangeven waar je staat in de stamboom (bv ouders) Ik heb zo veel Maria’s, groet Jos

   1. De vader heet Robert van den Boogaert ik denk geboren in 1926 en de moeder heet Charlotte Cornelis.Geboren 1928. Wij zijn met 12 kinderen. Hugo,Guido,Marc,Jozef,Christiane,Godelieve, Maria,Paula,Marie Jose, Rudi, Liliane en Eddy allemaal van den Boogaert. Mijn broer Guido heeft de stamboom gerealiseerd . Groeten Maria

 5. Goedenmiddag Jos, Wauw wat een werk heb je er weer inzitten. Grote klasse.
  Mijn gegevens mogen openbaar hoor. Geboorte datum is trouwens 11-02-1978
  Groeten, Erik Luijten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *