TIPS / INFO voor gebruik

Tips

Hoofdmenu :

bij Stamboom vind je alle namen in de stamboom

bij fotoboeken vind je de fotoalbums per familie

Tabbladen rechter menu : hier vind je de geschiedenis van de families Van den Bogaert en Buenen en een beschrijving van de Stamvaders en hun leefomgeving

NAAM in HOOFDLETTERS : dit zijn de stamvaders/moeders in een stamboom

N……….K     betekent dat de gegevens niet zichtbaar zijn i.v.m. privacy of betrokkene dat betrokkene(n) geen publicatie wenst.

De datum 1 januari JAAR betekent dat de datum bij benadering is of dat er geen geboorte-/overlijdensdata of alleen het jaar bekend is. Uiteraard kan de datum 1 januari echt de juiste datum zijn maar dat kun je navragen via het gastenboek.

De datum 1 januari 0001 betekent dat de datum onbekend is

Foto’s en/of documenten toesturen : via het gastenboek kun je me aangeven dat je deze stukken hebt. Ik antwoord je dan via je persoonlijke mail die je hebt aangegeven. Je krijgt dan van mij een emailadres waarnaar je de stukken kunt sturen. Dus in dat geval niet via het openbare gastenboek.

Correspondentie : zet svp altijd je #-nummer bij je correspondentie bv in het gastenboek. Er zijn veel mensen met dezelfde naam. Je vindt het bij opmerkingen in je record.

Opmerkingen bij persoonsrecords # , $ of @ : # personen in stamboom; @ personen overigen $ afstammelingen Karel de Grote

Veel plezier met het lezen en zoeken in de stamboom en vergeet niet te reageren en/of vragen als je iets niet kunt vinden of dat je iets wilt laten wijzigen of aanpassen. Dit kun je altijd doen via het gastenboek.

’s-Hertogenbosch, 1 oktober 2019 ; Jos van den Bogaert